Χρειάζεστε μια προσφορά; Έχετε μια γενική ερώτηση; Επικοινωνήστε μαζί μας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά, μέσω της παρακάτω φόρμας ή να μας στείλετε ένα μήνυμα στην ζωντανή συνομιλία κάτω δεξία στην σελίδας μας

 

Υπηρεσιες μαςΤο portoflio μασ

Συχνες ερωτησεις

Web Hosting με Online Site Builder

Τώρα, με κάθε αγορά πακέτου hosting της Webtouch αποκτήστε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ την επαγγελματική ιστοσελίδα σας, άρτια σχεδιασμένη, μοντέρνα και πλήρως λειτουργική. H Webtouch, σας δίνει τη δυνατότητα μέσω της μοναδικής εφαρμογής ONLINE SITE BUILDER, να αποκτήσετε άμεσα τη δική σας ιστοσελίδα σε λιγότερο από 5 λεπτά!

Control Panel για εύκολη διαχείριση

Όλα τα πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων – Hosting της Webtouch συνοδεύονται με κονσόλα διαχείρισης Control Panel, τον πλέον εξελιγμένο πίνακα ελέγχου για όλες τις λειτουργίες του site σας. Παρέχει σε μια οθόνη με πλήρη μενού και επιλογές, όλα τα εργαλεία που απαιτούνται για την πλήρη διαχείριση: Κωδικούς Προστασίας Σελίδων FrontPage® Extension Αναλυτικά στατιστικά στοιχεία επισκεψιμότητας με επεξεργασμένες παρουσιάσεις γραφικών Διαχείριση των φακέλων και αρχείων σας (File Manager) Διαχείριση email όπως Web-based e-mail, E-mail forwarding, Catch-all Email Προστασία από κακόβουλα και ενοχλητικά μηνύματα – Antispam Εύκολη Διαχείριση αντιγράφων ασφαλείας (backup) και πολλά ακόμη… 290+ Εφαρμογές έτοιμες για εγκατάσταση με 1 μόνο click! ;Όλα τα web hosting πακέτα της Webtouch, περιλαμβάνουν την award winning εφαρμογής Softaculous, την κορυφαία εφαρμογή πρόσβασης και εγκατάστασης επιμέρους εφαρμογών σε ένα μόνο βήμα! Με το Softaculous μπορείτε πλέον να κάνετε εγκατάσταση της αγαπημένης σας εφαρμογής (joomla, wordpress, forums, opencart, prestashop…) με ένα μόνο click, χωρίς απολύτως καμία γνώση, χωρίς την ανάγκη δημιουργίας βάσης από τον χρήστη. Το Softaculous έχει ενσωματωμένες περισσότερες από 290 εφαρμογές, έτοιμες για άμεση εγκατάσταση από τον χρήστη, χωρίς να απαιτείται καμία άλλη ενέργεια. Έτσι πλέον θα μπορείτε χωρίς περαιτέρω γνώσεις να κάνετε εγκατάσταση του αγαπημένου σας forum, CMS, eshop, με ένα μόνο κλικ, σε ένα μόνο λεπτό.

Φιλικό προς WordPress και γενικά CMS

Όλοι οι servers της Webtouch είναι λεπτομερώς παραμετροποιημένοι έτσι ώστε να προσφέρουν απολύτως ομαλή λειτουργία στους ιστοχώρους φτιαγμένους με Joomla! CMS και WordPress. Το περιβάλλον φιλοξενίας υποστηρίζει εξαιρετικά όλα τα scripts που βασίζονται σε php & MySQL (Vbulletin, Drupal κλπ). Εξελιγμένα μέτρα ασφάλειας σε όλους μας τους servers, είναι πάντα ενεργά, για την διαρκή προστασία όλων των πελατών και του δικού σας χώρου από διάφορες πιθανές κακόβουλες απόπειρες!

Δωρεάν τεχνική υποστήριξη φιλοξενίας

Όλα τα πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων – Web Hosting της Webtouch υποστηρίζονται τεχνικά επί 24ώρου βάσης. Δίδεται η δυνατότητα επικοινωνίας 24/7 μέσω κατάθεσης αιτήματος υποστήριξης (support ticket system), και οι απαντήσεις λαμβάνονται από εξειδικευμένο προσωπικό. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αν αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα δεν θα είστε μόνοι σας για …μέρες, ούτε καν για ώρες. Κρίσιμα ζητήματα για την αδιάκοπη και ομαλή λειτουργία των server, αντιμετωπίζονται άμεσα ακόμα και κατά τις νυχτερινές ώρες, από dedicated προσωπικό νυχτερινής βάρδιας στο data center. Απορίες δικές σας, ερωτήσεις, και βοήθεια που μπορεί να χρειαστείτε ως πελάτης, χειρίζονται από επιλεγμένο ικανότατο και πλήρως εξειδικευμένο προσωπικό που και ξέρει και μπορεί.

Αναβαθμίστε το πακέτο σας οποιαδήποτε στιγμή

Η επιλογή πακέτου φιλοξενίας δεν είναι δεσμευτική και μπορεί να γίνει αναβάθμιση σε μεγαλύτερο πακέτο όποτε αυτό κριθεί αναγκαίο, ακόμη και στο ενδιάμεσο κύκλου χρέωσης, πληρώνοντας μόνο τη διαφορά. Ποτέ δεν έχετε χαμένα χρήματα, ή ανόητες επιβαρύνσεις. Υπάρχει πλήρης αυτοματοποίηση, μπορείτε μόνοι σας να χειρίζεστε τα οικονομικά πακέτα hosting που επιθυμείτε να έχετε, και να αλλάζετε την παραγγελία host πακέτων όταν αλλάξουν οι ανάγκες σας. Στη Webtouch, εδώ και χρόνια, χτίσαμε σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Σεβόμαστε τις επαγγελματικές σας ανάγκες παρουσίας στο διαδίκτυο, και τις αντιμετωπίζουμε ακριβώς έτσι. Επαγγελματικά.