ΠΑΚΕΤΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

Ανακαλυψτε τα πακετα φιλοξενιας μας για να επιλεξετε αυτο που ταιριαζει ακριβως στις αναγκες σας.

Πακετα φιλοξενιας

Επιλέξτε το πακέτο που σας ταιριάζει

Έχετε ερωτήσεις;

Our Features

Όλα τα πακέτα φιλοξενίας περιλαμβάνουν

Databases Unlimited

Έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε απεριόριστες βάσεις δεδομένων για την ιστοσελίδα σας.

Sub Domains Unlimited

Δημιουργήστε απεριόριστα sub domains για την ιστοσελίδα σας. Αυτό σας επιτρέπει να οργανώσετε και να διαχειριστείτε το περιεχόμενό σας σε διάφορες κατηγορίες ή τμήματα

Control panel

Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις της ιστοσελίδας σας, να διαχειριστείτε τους λογαριασμούς email και τις βάσεις δεδομένων σας, καθώς και να εγκαταστήσετε εφαρμογές με μερικά απλά κλικ

Unlimited FTP accounts

Έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε απεριόριστους λογαριασμούς FTP για εύκολη και ασφαλή μεταφορά αρχείων στον διακομιστή σας.

Unlimited Email Accounts

Αυτό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε αρκετούς λογαριασμούς email με το όνομα του domain σας για την οργάνωση των επαγγελματικών σας επικοινωνιών.

Unlimited Email Lists

Δημιουργήστε και διαχειριστείτε απεριόριστες λίστες email για την αποστολή μαζικών email σε μεγάλους αριθμούς παραληπτών.

Site Builder

Επιλέξτε από μια ποικιλία προσαρμοσμένων πρότυπων σχεδίων και προσαρμόστε το περιεχόμενο, τα χρώματα και τη δομή της ιστοσελίδας σας χωρίς την ανάγκη για προγραμματιστικές γνώσεις

AutoScript Install

Με μόλις λίγα κλικ, μπορείτε να εγκαταστήσετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές όπως WordPress, Joomla, και Magento, γρήγορα και αποτελεσματικά.

Built to Last

Βελτιστοποιήσεις υψηλότερης επισκεψιμότητας και απαιτήσεων δεδομένων

Βελτιωμένη επισκεψιμότητα

Οι βελτιστοποιήσεις για υψηλότερη επισκεψιμότητα βελτιώνουν την αναζήτηση και την ορατότητα της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης, αυξάνοντας την πιθανότητα να βρεθεί από νέους επισκέπτες.

Αποτελεσματική διαχείριση δεδομένων

Οι βελτιστοποιήσεις απαιτήσεων δεδομένων βελτιώνουν την απόδοση της ιστοσελίδας σας, επιτρέποντάς της να χειρίζεται μεγάλες ποσότητες δεδομένων με αποτελεσματικότητα και ταχύτητα.

Βελτιωμένη εμπειρία χρήστη

Οι βελτιστοποιήσεις συμβάλλουν στη βελτίωση της εμπειρίας των επισκεπτών στην ιστοσελίδα σας, μειώνοντας τον χρόνο φόρτωσης της σελίδας και βελτιστοποιώντας την πλοήγηση και την απόκριση της ιστοσελίδας

Admin Control

Καλύτερα στατιστικά. Περισσότερος Έλεγχος

Με το Admin Control, αποκτάτε περισσότερο έλεγχο και διαχείριση για την ιστοσελίδα σας. Αυτό το πανίσχυρο εργαλείο παρέχει προηγμένες λειτουργίες και δυνατότητες που σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε τις επιδόσεις της ιστοσελίδας, να αναλύετε τα στατιστικά δεδομένα και να λαμβάνετε στρατηγικές αποφάσεις για τη βελτίωση της παρουσίας σας στο διαδίκτυο.

Προηγμένη διαχείριση

Ολοκληρωμένος έλεγχος

Ασφάλεια και προστασία

Ανάλυση και στατιστικά

Εγγυημένη ικανοποίηση

Υποστήριξη 24/7

Η υποστήριξη 24/7 είναι ουσιαστικά η ασπίδα που εξασφαλίζει την αδιάλειπτη λειτουργία και υποστήριξη της ιστοσελίδας σας. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί είναι διαθέσιμοι όλο το 24ωρο, κάθε μέρα της εβδομάδας, για να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε ανάγκη ή πρόβλημα που ενδέχεται να ανακύψει.