ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ
δειτε τις υπηρεσιες μαςτο Portfolio μας

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Κατασκευή ιστοσελίδων – προγραμμάτων

Όλοι οι servers της Webtouch είναι λεπτομερώς παραμετροποιημένοι έτσι ώστε να προσφέρουν απολύτως ομαλή λειτουργία στους ιστοχώρους φτιαγμένους με Joomla, CMS και WordPress. Εξελιγμένα μέτρα ασφάλειας σε όλους μας τους servers, είναι πάντα ενεργά, για την διαρκή προστασία όλων των πελατών από διάφορες πιθανές κακόβουλες απόπειρες!

Κατασκευη ιστοσελιδων

Η κατασκευή ιστοσελίδων και προγραμμάτων αποτελεί ζωτικής σημασίας πτυχή για κάθε επιχείρηση και οργανισμό που επιθυμεί να παραμείνει συνδεδεμένος με τον σύγχρονο ψηφιακό κόσμο. Μέσω αυτών των μοντέρνων εργαλείων και υπηρεσιών, μπορείτε να αναπτύξετε μια ολοκληρωμένη παρουσία στο διαδίκτυο, προσφέροντας τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας σε ένα ευρύ κοινό.

Εμείς αναλαβάνουμε την κατασκευή ιστοσελίδων και προγραμμάτων έχοντας την κατάλληλη εμπειρία και τις γνώσεις για να σχεδιάσουμε και να αναπτύξουμε μια προσαρμοσμένη λύση που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και θα διασφαλίζει την επιτυχία της ιστοσελίδας ή του προγράμματός σας. Ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησής σας, η κατασκευή ιστοσελίδων και προγραμμάτων αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο για να επιτύχετε τους στόχους σας στον ψηφιακό κόσμο.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ »  Ξεκινά από 800 €

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP

Η κατασκευή ιστοσελίδων και προγραμμάτων αποτελεί ζωτικής σημασίας πτυχή για κάθε επιχείρηση και οργανισμό που επιθυμεί να παραμείνει συνδεδεμένος με τον σύγχρονο ψηφιακό κόσμο. Μέσω αυτών των μοντέρνων εργαλείων και υπηρεσιών, μπορείτε να αναπτύξετε μια ολοκληρωμένη παρουσία στο διαδίκτυο, προσφέροντας τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας σε ένα ευρύ κοινό.

Εμείς αναλαβάνουμε την κατασκευή ιστοσελίδων και προγραμμάτων έχοντας την κατάλληλη εμπειρία και τις γνώσεις για να σχεδιάσουμε και να αναπτύξουμε μια προσαρμοσμένη λύση που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και θα διασφαλίζει την επιτυχία της ιστοσελίδας ή του προγράμματός σας. Ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησής σας, η κατασκευή ιστοσελίδων και προγραμμάτων αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο για να επιτύχετε τους στόχους σας στον ψηφιακό κόσμο.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ »  Ξεκινά από 1200 €

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ Dropshipping

Το Dropshipping είναι μια μέθοδος εκπλήρωσης παραγγελιών όπου μια επιχείρηση δεν διατηρεί σε απόθεμα τα προϊόντα που πουλά. Αντίθετα, ο πωλητής αγοράζει απόθεμα όπως απαιτείται από τρίτο μέρος – συνήθως χονδρέμπορο ή κατασκευαστή για να εκπληρώσει τις παραγγελίες. Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ του dropshipping και του τυπικού μοντέλου λιανικής είναι ότι ο έμπορος που πωλεί δεν διαθέτει απόθεμα ή απόθεμα – ενεργεί ως μεσάζων.

Είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε τον καλύτερο ιστότοπο dropshipping που ταιριάζει στα προϊόντα σας και θα αυξήσει τις πωλήσεις σας.
Έχουμε εμπειρία με το dropshipping, ώστε να γνωρίζουμε τι είναι καλύτερο για εσάς.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ »  Ξεκινά από 650 €

κατασκευη προγραμματων απο το 0

Η ανάπτυξη εφαρμογών είναι και το κατ’ εξοχήν προνομιακό πεδίο της εταιρίας. Από τη δημιουργία της ως σήμερα έχει αντιμετωπίσει πολλά σύνθετα και με ιδιαιτερότητες έργα ανάπτυξης εφαρμογών. Κάθε έργο ήταν μοναδικό και κάθε ένα αύξανε την τεχνογνωσία της εταιρίας.

Τα περισσότερα project μας κατασκευάζονται με ιδιόκτητο κώδικα από την ομάδα προγραμματιστών μας δίνοντας την δυνατότατα στους πελάτες μας να αποκτήσουν μοναδικά και πρωτότυπα προγράμματα κατασκευασμένα ακριβώς στις ανάγκες τους

H Webtouch ως εταιρία βασιζόταν πάντα και υποστήριζε τις εφαρμογές ανοικτού κώδικα. Στη διάρκεια της πορείας της υλοποίησε πολλά έργα βασιζόμενη κατά καιρούς και σε άλλες πλατφόρμες ή λογισμικό ανοικτού κώδικα (WordPress, Drupal, Joomla κτλ ).

Στόχος της εταιρίας σε κάθε περίπτωση είναι να προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις που θα λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους το συνολικό κόστος κτήσης του λογισμικού (Total Cost of Ownership) αλλά και την επιστροφή της επένδυσης (Return on Investment) κάθε σχεδιασμός της γίνεται με βάση αυτές τις αρχές.

Σήμερα η εταιρία διαθέτει σημαντική τεχνογνωσία στις περισσότερες πλατφόρμες και γλώσσες προγραμματισμού : PHP, Mysql, Java, C#. Python κτλ
Αναπτυξη API

Η ανάπτυξη API αποτελεί κρίσιμο κομμάτι της ψηφιακής στρατηγικής κάθε επιχείρησης που επιθυμεί να δημιουργήσει συνδέσεις και να διαμοιραστεί δεδομένα με άλλα συστήματα. Ένα API (Διεπαφή Προγραμματισμού Εφαρμογών) λειτουργεί ως γέφυρα μεταξύ των εφαρμογών, επιτρέποντας την ανταλλαγή πληροφοριών και την εκτέλεση λειτουργιών.

Η ανάπτυξη ενός προσαρμοσμένου API προσφέρει ευελιξία και δυνατότητες προσαρμογής, επιτρέποντας στην επιχείρησή σας να ανταποκριθεί στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς και να παρέχει εξατομικευμένες λύσεις στους πελάτες σας. Με την ανάπτυξη API, μπορείτε να δημιουργήσετε μια πλατφόρμα που επιτρέπει την ενσωμάτωση και τη σύνδεση με άλλες εφαρμογές και υπηρεσίες, αυξάνοντας την αποδοτικότητα και βελτιώνοντας την εμπειρία των χρηστών.

Υπηρεσίες φιλοξενίας

Όλα τα πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων – Web Hosting της Webtouch υποστηρίζονται τεχνικά επί 24ώρου βάσης.  Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αν αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα δεν θα είστε μόνοι σας για …μέρες, ούτε καν για ώρες. Κρίσιμα ζητήματα για την αδιάκοπη και ομαλή λειτουργία των server, αντιμετωπίζονται άμεσα ακόμα και κατά τις νυχτερινές ώρες

DEDICATED SERVER HOSTING

Το Dedicated Server Hosting προσφέρει μια αξιόπιστη και εξειδικευμένη λύση φιλοξενίας ιστοσελίδων και εφαρμογών. Με τη χρήση ενός αποκλειστικού διακομιστή, η επιχείρησή σας απολαμβάνει απόλυτο έλεγχο, ασφάλεια και απόδοση. Οι προηγμένες τεχνολογίες των dedicated servers εξασφαλίζουν την ανεμπόδιστη λειτουργία της ιστοσελίδας σας, ακόμη και σε περιόδους υψηλής κίνησης.

Επιπλέον, με τη δυνατότητα προσαρμογής του server σύμφωνα με τις ανάγκες σας, μπορείτε να επιλέξετε τους πόρους, το λειτουργικό σύστημα και το λογισμικό που ταιριάζουν καλύτερα στον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησής σας.

Με το Dedicated Server Hosting, μπορείτε να απολαμβάνετε υψηλή απόδοση, ευελιξία και ασφάλεια, δημιουργώντας μια ισχυρή και αξιόπιστη παρουσία στον κόσμο του διαδικτύου.

ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ DOMAIN

Η καταχώριση domain είναι η πρώτη και σημαντική βήματα για την κατοχύρωση της παρουσίας σας στο διαδίκτυο. Επιλέγοντας ένα κατάλληλο domain name, μπορείτε να δημιουργήσετε μια μοναδική και ευδιάκριτη ταυτότητα για την επιχείρησή σας. Η καταχώριση domain παρέχει την ευκαιρία να έχετε μια επαγγελματική διεύθυνση ιστοσελίδας που αντιπροσωπεύει το όνομα της επιχείρησής σας και τον τομέα δραστηριότητάς σας.

Επιπλέον, η καταχώριση domain προσφέρει την ασφάλεια και την ευκολία πρόσβασης στην ιστοσελίδα σας, επιτρέποντας στους επισκέπτες να σας βρίσκουν εύκολα και γρήγορα στο διαδίκτυο.

Με την καταχώριση domain, μπορείτε να επεκτείνετε την παρουσία σας στον ψηφιακό κόσμο και να επωφεληθείτε από τις απεριόριστες δυνατότητες που προσφέρει η ιστοσελίδα σας.

logo Design

Το Logo Design είναι ουσιαστικά η δημιουργία της απαραίτητης εικόνας που θα εκπροσωπεί την επιχείρησή σας. Ένα καλοσχεδιασμένο λογότυπο είναι ο αποτελεσματικότερος τρόπος για να καταγραφεί η ταυτότητα και τα μηνύματα της επιχείρησής σας. Το Logo Design δημιουργεί ένα αναγνωρίσιμο σήμα που ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό, προσδίδοντας ξεχωριστότητα και επαγγελματικότητα.

Είτε ξεκινάτε μια νέα επιχείρηση είτε ανανεώνετε την υπάρχουσα ταυτότητα της επιχείρησής σας, το Logo Design είναι ο πυρήνας για μια ισχυρή και αναγνωρίσιμη εικόνα που θα αντανακλά την αξία και την προσωπικότητα της επιχείρησής σας.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ »  Ξεκινά από 30 €

MAIL SERVERS

Οι Mail Servers αποτελούν τον πυρήνα της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της επιχείρησής σας. Αναλαμβάνουν την αποστολή, την παραλαβή και την αποθήκευση των ηλεκτρονικών μηνυμάτων, εξασφαλίζοντας αξιόπιστη και ασφαλή επικοινωνία. Με ένα αξιόπιστο Mail Server, μπορείτε να δημιουργήσετε εξατομικευμένες διευθύνσεις email για την επιχείρησή σας, προβάλλοντας επαγγελματισμό και εμπιστοσύνη προς τους πελάτες και τους συνεργάτες σας.

Επιπλέον, η προσαρμοσμένη διαχείριση των Mail Servers επιτρέπει την ευέλικτη ρύθμιση και διαχείριση των λογαριασμών email, προσφέροντας ασφάλεια και αποτελεσματικότητα στην επικοινωνία σας.

Με τους Mail Servers, μπορείτε να διαχειριστείτε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της επιχείρησής σας με αξιοπιστία και ευκολία, διατηρώντας την επικοινωνία με τους πελάτες και το προσωπικό σας ομαλή και αποτελεσματική.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ 24/7

Η υποστήριξη 24/7 είναι ουσιαστικά η ασπίδα που εξασφαλίζει την αδιάλειπτη λειτουργία και υποστήριξη της ιστοσελίδας σας. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί είναι διαθέσιμοι όλο το 24ωρο, κάθε μέρα της εβδομάδας, για να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε ανάγκη ή πρόβλημα που ενδέχεται να ανακύψει.

Με την υποστήριξη 24/7, μπορείτε να έχετε την ασφάλεια ότι υπάρχει ένα ειδικό επιτελείο που είναι πάντα έτοιμο να απαντήσει σε ερωτήσεις, να παρέχει τεχνική υποστήριξη και να αποκαταστήσει τυχόν προβλήματα με την ιστοσελίδα σας.

Με την υποστήριξη 24/7, μπορείτε να έχετε την απόλυτη ευχέρεια και σιγουριά ότι η ιστοσελίδα σας θα λειτουργεί ανεμπόδιστα και θα εξυπηρετεί τους επισκέπτες σας ανά πάσα στιγμή.

Συχνες ερωτησεις

Web Hosting με Online Site Builder

Τώρα, με κάθε αγορά πακέτου hosting της Webtouch αποκτήστε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ την επαγγελματική ιστοσελίδα σας, άρτια σχεδιασμένη, μοντέρνα και πλήρως λειτουργική. H Webtouch, σας δίνει τη δυνατότητα μέσω της μοναδικής εφαρμογής ONLINE SITE BUILDER, να αποκτήσετε άμεσα τη δική σας ιστοσελίδα σε λιγότερο από 5 λεπτά!

Control Panel για εύκολη διαχείριση

Όλα τα πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων – Hosting της Webtouch συνοδεύονται με κονσόλα διαχείρισης Control Panel, τον πλέον εξελιγμένο πίνακα ελέγχου για όλες τις λειτουργίες του site σας. Παρέχει σε μια οθόνη με πλήρη μενού και επιλογές, όλα τα εργαλεία που απαιτούνται για την πλήρη διαχείριση: Κωδικούς Προστασίας Σελίδων FrontPage® Extension Αναλυτικά στατιστικά στοιχεία επισκεψιμότητας με επεξεργασμένες παρουσιάσεις γραφικών Διαχείριση των φακέλων και αρχείων σας (File Manager) Διαχείριση email όπως Web-based e-mail, E-mail forwarding, Catch-all Email Προστασία από κακόβουλα και ενοχλητικά μηνύματα – Antispam Εύκολη Διαχείριση αντιγράφων ασφαλείας (backup) και πολλά ακόμη… 290+ Εφαρμογές έτοιμες για εγκατάσταση με 1 μόνο click! ;Όλα τα web hosting πακέτα της Webtouch, περιλαμβάνουν την award winning εφαρμογής Softaculous, την κορυφαία εφαρμογή πρόσβασης και εγκατάστασης επιμέρους εφαρμογών σε ένα μόνο βήμα! Με το Softaculous μπορείτε πλέον να κάνετε εγκατάσταση της αγαπημένης σας εφαρμογής (joomla, wordpress, forums, opencart, prestashop…) με ένα μόνο click, χωρίς απολύτως καμία γνώση, χωρίς την ανάγκη δημιουργίας βάσης από τον χρήστη. Το Softaculous έχει ενσωματωμένες περισσότερες από 290 εφαρμογές, έτοιμες για άμεση εγκατάσταση από τον χρήστη, χωρίς να απαιτείται καμία άλλη ενέργεια. Έτσι πλέον θα μπορείτε χωρίς περαιτέρω γνώσεις να κάνετε εγκατάσταση του αγαπημένου σας forum, CMS, eshop, με ένα μόνο κλικ, σε ένα μόνο λεπτό.

Φιλικό προς WordPress και γενικά CMS

Όλοι οι servers της Webtouch είναι λεπτομερώς παραμετροποιημένοι έτσι ώστε να προσφέρουν απολύτως ομαλή λειτουργία στους ιστοχώρους φτιαγμένους με Joomla! CMS και WordPress. Το περιβάλλον φιλοξενίας υποστηρίζει εξαιρετικά όλα τα scripts που βασίζονται σε php & MySQL (Vbulletin, Drupal κλπ). Εξελιγμένα μέτρα ασφάλειας σε όλους μας τους servers, είναι πάντα ενεργά, για την διαρκή προστασία όλων των πελατών και του δικού σας χώρου από διάφορες πιθανές κακόβουλες απόπειρες!

Δωρεάν τεχνική υποστήριξη φιλοξενίας

Όλα τα πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων – Web Hosting της Webtouch υποστηρίζονται τεχνικά επί 24ώρου βάσης. Δίδεται η δυνατότητα επικοινωνίας 24/7 μέσω κατάθεσης αιτήματος υποστήριξης (support ticket system), και οι απαντήσεις λαμβάνονται από εξειδικευμένο προσωπικό. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αν αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα δεν θα είστε μόνοι σας για …μέρες, ούτε καν για ώρες. Κρίσιμα ζητήματα για την αδιάκοπη και ομαλή λειτουργία των server, αντιμετωπίζονται άμεσα ακόμα και κατά τις νυχτερινές ώρες, από dedicated προσωπικό νυχτερινής βάρδιας στο data center. Απορίες δικές σας, ερωτήσεις, και βοήθεια που μπορεί να χρειαστείτε ως πελάτης, χειρίζονται από επιλεγμένο ικανότατο και πλήρως εξειδικευμένο προσωπικό που και ξέρει και μπορεί.

Αναβαθμίστε το πακέτο σας οποιαδήποτε στιγμή

Η επιλογή πακέτου φιλοξενίας δεν είναι δεσμευτική και μπορεί να γίνει αναβάθμιση σε μεγαλύτερο πακέτο όποτε αυτό κριθεί αναγκαίο, ακόμη και στο ενδιάμεσο κύκλου χρέωσης, πληρώνοντας μόνο τη διαφορά. Ποτέ δεν έχετε χαμένα χρήματα, ή ανόητες επιβαρύνσεις. Υπάρχει πλήρης αυτοματοποίηση, μπορείτε μόνοι σας να χειρίζεστε τα οικονομικά πακέτα hosting που επιθυμείτε να έχετε, και να αλλάζετε την παραγγελία host πακέτων όταν αλλάξουν οι ανάγκες σας. Στη Webtouch, εδώ και χρόνια, χτίσαμε σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Σεβόμαστε τις επαγγελματικές σας ανάγκες παρουσίας στο διαδίκτυο, και τις αντιμετωπίζουμε ακριβώς έτσι. Επαγγελματικά.